WEBINAARI: Vastuullisuus elintarvikeyrityksessä: mistä lähteä liikkeelle PK-sektorilla

WEBINAARI: Vastuullisuus elintarvikeyrityksessä: mistä lähteä liikkeelle PK-sektorilla
26.2.2019 Atao

Elintarvikesektoriin liittyy paljon vastuullisuusnäkökohtia, jotka vaikuttavat koko yhteiskuntaamme. Ruuan tuotannolla on valtavia vaikutuksia ympäristöön ja tuotannon parissa työskenteleviin ihmisiin. Kaikkien meidän terveyteen vaikuttaa se, millaista ruokaa tuotetaan. Elintarvikesektori on merkittävä sektori myös taloudellisesta näkökulmasta. Yksittäisellä elintarvikealan yrityksellä onkin monta vastuullisuusnäkökulmaa, joihin tulisi tarttua, joista tulisi kerätä tietoa, raportoida ja viestiä. Katso miten pääset alkuun vastuullisuustyössä, kuinka raportoit ja viestit vastuullisuudesta:

Viivi Wanhalinna, elintarvikealan asiantuntija