Atao Oy

Menesty vastuullisesti

Yritysvastuullisuus on Ataon toiminnan perusta. Arjen vastuullinen johtaminen todennetaan talouden, ekologisuuden ja sosiaalisin kriteerein. Sen mahdollistaminen on Umbrella Interactive -ohjelmistomme ytimessä.

ISO 9001 ja ISO 27001 laatu- ja tietoturvahallintajärjestelmät ohjaavat Atao Oy:n asiantuntijoiden ja sovelluskehittäjien toimintaa. Asiakkaille tämä näkyy asiakkaan liiketoimintaa huomioivana palveluna, palveluprosessina jota parannetaan jatkuvasti sekä asiakastiedon eheyden ja luottamuksellisuuden säilyttämisenä.

Kehitämme kanssasi

Atao Oy tarjoaa asiantuntijapalveluita ja ohjelmiston ISO-standardin mukaisille hallintajärjestelmille sekä vastuullisuusraportin julkaisuun ja hallintaan. Kehitämme kanssasi yrityksesi laatua, menetelmiä, johtamista ja sidosryhmäraportointia.

Asiantuntijamme rakentavat standardeihin perustuvia johtamisjärjestelmiä eri toimialoille. Osaamisemme syntyy kokemuksestamme erityisesti teollisuuden laatu-, ympäristö-, elintarvike-, työterveys- ja työturvallisuusvastuiden työtehtävistä.

Vastuullisuuden edelläkävijöitä

Visio: Kannattava vastuullisuus
Asiantuntijoidemme osaamisella ja Umbrella Interactive -ohjelmistolla kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Huomioimme asiakkaiden liiketoiminnan, ympäristön sekä työterveyden ja työturvallisuuden osa-alueet. Asiakkaat erottuvat oman toimialansa edelläkävijöinä.

Missio: Vastuullinen liiketoiminta suomalaisissa yrityksissä
Tuotteemme ja palvelumme edistävät asiakasyritysten vastuullisen liiketoiminnan arjen johtamista ja vastuullisuusviestintää. Vastuullisuus näkyy asiakkaiden liiketoimintastrategiassa.

Asiantuntijamme

Tilaa maksuton Umbrella Interactiven etäesittely.

TILAA ESITTELY